Waterdichte werkschoen

Ik werk in de thuiszorg en heb hiervoor speciale werkschoenen nodig. Vooral erg belangrijk is dat de schoenen waterdicht zijn. Ik douche dagelijks meerdere mensen en mijn schoenen worden hierbij altijd nat. Mijn huidige werkschoenen zijn erg oud en niet meer waterdicht. Ik heb dan ook continu last van natte sokken en natte en koude voeten, super vervelend!

 

Nieuwe werkschoenen uitkiezen is nog niet zo gemakkelijk. De werkschoenen moeten namelijk aan een aantal belangrijke eisen voldoen van mijn werkgever. Zo moet ik verplicht een stalen neus hebben omdat we met grote en zware apparaten werken, moet de schoen een antislipzool en een bepaalde veiligheidsnormering hebben. Zelf vind ik het ook belangrijk dat de schoen comfortabel zit en er niet te lomp uitziet.

Dameswerkschoenen online bestellen

Uiteindelijk heb ik simpele dameswerkschoenen gevonden op de website van Bowork. Het model heet Anna 2work4 en de werkschoenen hebben een S3 normering. Het is een laag model en de schoen voldoet aan alle gestelde eisen van mijn werkgever. Ik heb de werkschoenen online besteld omdat dit model niet in de winkel in mijn buurt te verkrijgen was. In het begin vond ik dit toch wel eng maar als je niet tevreden bent kun je de schoenen natuurlijk wel terugsturen. Gelukkig lopen ze echt heerlijk en ben ik er erg tevreden over. Ik heb ze inmiddels twee weken en heb ze elke werkdag gedragen. De schoenen zijn water- en vuilafstotend. Ze zijn al vele malen nat geworden en hebben al veel vuil moeten verdragen. Het is een groot verschil met mijn vorige werkschoenen. Ik wil mijn complimenten nog wel even aan de webshop geven. De bestelling plaatsen was erg gemakkelijk en mijn pakketje was erg snel binnen. Daarnaast scheelde de prijs erg veel met dat van andere bedrijven.

Morgen gaan we trouwens met cli├źnten naar het bos in Bilthoven voor een grote wandeling. Heeft iemand nog tips voor een leuke wandelroute of een leuk restaurantje in de buurt?