Thuis bloemen laten bezorgen

Wil jij bloemen bezorgen aan huis?  Dan ben je hier aan het juiste adres. Met dit gebaar kun je namelijk echt iemand verrassen.  Mijn vriendin heeft de laatste tijd veel voor haar kiezen gehad.  Om haar even een hart onder de riem te steken wilde ik haar echt even verrassen met dit idee. Ik kom geregeld bij haar op bezoek voor een kop koffie maar nu wilde ik haar dat moment geven dat zij even helemaal niets verwacht en dat er iemand voor haar deur staat met een mooie bos tulpen.

Ik kon de bos laten bezorgen wanneer ik zeker wist dat mijn vriendin thuis zou zijn. Het liefst wilde ik om een hoekje kijken wat haar reactie zou zijn. Ik had namelijk gekozen voor een extreem grote bos, gewoon omdat zij dit nu echt even verdient.

Bloemen Bezorgen

Heel erg handig

Zelf heb ik niet om het hoekje gekeken maar toen het boeket werd bezorgd, kreeg ik een minuut later een vriendin aan de telefoon met een brok ik haar keel. Zij was ontzettend blij met mijn gebaar en na ons gesprek kreeg ik een foto doorgestuurd van een grote vaas vol tulpen. Toen ik later die week met haar aan de koffie zat, vertelde zij mij dat ik haar echt blij had gemaakt. Zo zie je maar enkel door bloemen te laten bezorgen kun je echt iemand letterlijk opfleuren.

Neem zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Bloemen Bezorgen