Teak ladenkast

Wij zijn nog op zoek naar een ladenkast die helemaal past bij onze nieuwe trap. We hebben kort gelden een nieuwe trap in ons huis laten zetten. Het is een teak houten trap met een robuuste uitstraling. We zouden het mooi vinden als de teak ladenkast dan ook dezelfde uitstraling biedt als de trap zelf.

De trap loopt schuin af, maar we hadden de teak ladenkast graag onder de trap gewenst. Het zou erg handig zijn als de ladenkast dan ook mee omhoog loopt met de trap, bovendien vullen we op deze manier makkelijk lege plekken op. logo-teakhoeve

De teak ladenkast moet bestaan uit ongeveer drie stukken, met allemaal een apart deurtje er voor, zodat we gemakkelijk onze tassen, schoenen en alle overige spullen voor buiten hier in op kunnen bergen. De bovenkant van de kast moet plat zijn zodat we hier eventueel nog wat dingetje boven op kunnen leggen, of hier eventueel wat decoratie op kunnen zetten.

Op internet hebben we verschillende mooie kasten gezien die helemaal aan onze wensen voldoen. Als iemand nog enige tips heeft voor een mooie teak ladenkast die aan onze wensen voldoet, dan staan we graag open voor tips en goede adviezen van een leuk en kwalitatief goed bedrijf dat mooie teak ladenkasten aan kan bieden.

266649_detail6_max

Zelf hebben we al een goed advies gekregen over een klantvriendelijk en leuk adres hier in de buurt.
Dat handgemaakte ladenkasten aanbiedt, hier zullen we dus ook even gaan kijken naar een teak ladenkast, maar tips blijven natuurlijk altijd welkom.