Mary Cohr, kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten

Het merk Mary Cohr is speciaal ontwikkeld door één van de beste laboratoria op Mary Cohrhet gebied van cosmetologie. Dit is ook één van de weinig merken ter wereld die een certificaat heeft ontvangen voor de kwaliteitsstandaarden. Lavendel, salie en rozemarijn zijn de drie belangrijke oliën die gebruikt worden voor het ontwikkelen en fabriceren van deze producten. Salie zorgt ervoor dat de huid herstelt en er weer gezond uit gaat zien. Rozemarijn maakt de huid steviger en lavendel zorgt ervoor dat de huid ontspant en weer energie krijgt. 

Sinds ik al deze producten ben tegengekomen op de website van de Beautyfashionshop, heb ik hier al meerdere bestellingen geplaatst. Lekker makkelijk vanachter mijn eigen computer heb ik deze bestellingen gedaan. Mocht het bedrag boven de €40,- uitkomen, dan wordt het geheel gratis thuis bezorgd.

Mary Cohr, één van de vele producten die je hier kan kopen

 

BEMA Beauty Products is voortgekomen uit een Beautycenter die in 1996 is gestart. Op tien verschillende webshops verkopen zij meer dan 8000 make-up & huidverzorgingsproducten online. Reden genoeg om hier te komen shoppen, want slagen doe je hier beslist.

Zelf ben ik al een trouwe fan van de  Beautyfashionshop. Hier staan zovele leuke dingen op, dat ik hier al het één en ander heb besteld. Vooral de huidverzorgingsproducten hebben mijn aandacht. Normale verzorgingsmiddelen kan ik niet in de winkel kopen, zonder hier een allergische reactie op te krijgen. Hierin zitten namelijk ingrediënten waar mijn huid niet tegen kan. Daarom zijn alleen maar producten goed waar natuurlijke grondstoffen in zijn verwerkt.

Inmiddels heb ik het merk van Mary Cohr ontdekt. Hier reageert mijn huid fantastisch op. Bovendien merk ik meteen het verschil als ik deze heb gebruikt. Mijn huid voelt zijdezacht aan en ziet er gezond uit. Dat was vroeger anders, toen ik steeds de verkeerde crème had gebruikt. Gelukkig heb ik daar tegenwoordig geen last meer van.