Holistisch Centrum Brabant doet ook hypnose sessies

Een vriendin raadde mij een tijdje geleden het Holistisch Centrum Brabant aan. Ik had haar verteld dat ik graag in therapie zou willen. Er zijn, zoals bij de meeste mensen, veel patronen die ik blijf herhalen. Ik zie het wel gebeuren, achteraf. Maar weet niet precies waardoor dit komt en hoe ik het verander. Het lijkt voor mij niet geschikt om gewoon 1 op 1 met iemand te praten. Ik wil meer actie ondernemen en daarvoor de geschikte therapeut vinden. Het was erg prettig dat die vriendin van mij dit aanraadde. Met het holistisch centrum heb ik namelijk contact opgenomen en zij wisten direct wat ik nodig had. Natuurlijk maakten wij eerst een intake afspraak. Zo leer je elkaar kennen en zie je of er een klik is. Die was er gelukkig en direct maakten wij vervolgafspraken. Mijn therapeut heeft bij elke sessie gevraagd waar ik behoefte aan had. Dat was erg prettig want elke keer was er wel iets anders dat speelde. Op een zeker moment stelde zij hypnose voor.

Holistisch Centrum Brabant

Maak ook kennis met Holistisch Centrum Brabant

Door gebruik te maken van hypnose tijdens je therapie, maak je contact met een diepere laag. Er wordt een andere hersenfrequentie aangesproken waar je ratio niet direct invloed op heeft. Ik vond het eerst spannend, maar toen ik mij hieraan overgaf, was het erg effectief. Het gaf veel inzichten en was ook nog eens interessant. Dit wil ik vaker doen! Het is voor iedereen geschikt, die zich eraan wil overgeven. Je hoeft nergens bang voor te zijn want je verliest nooit je eigen wil of keuzes. Je kunt op elk gewenst moment stoppen en dat gaf mij veel vertrouwen. Maak ook eens kennis met Holistisch Centrum Brabant en vraag hen naar de mogelijkheden die jij hebt. Wellicht wordt er ook nog wat vergoed door je zorgverzekeraar!

Holistisch Centrum Brabant