Habraken verkoopt tweedehands naaimachines

Habraken is bedrijf die een expert is op het gebied van industriële naaimachines. Zij verkopen deze niet alleen, maar kopen deze ook in. MochtHabraken jij ergens nog zo een machine in de hoek hebben staan, dan komen zij graag langs. Het is natuurlijk zonde om zo een prachtig model nutteloos te laten verstoffen. Dit bedrijf is binnen de Benelux druk bezig om bedrijven van diverse kwalitatieve merken, zoals Dürkopp Adler, Pfaff, Mitsubishi en Pegasus te voorzien. Behalve nieuwe modellen is het hier ook mogelijk om tweedehands modellen te kopen. 

Wij hebben onlangs een zeer mooie, tweedehands naaimachine hier gekocht. Dit scheelde ons heel veel geld en daarom konden wij hiervoor ander materiaal gaan kopen.

De service van Habraken is van top kwaliteit

HabrakenHabraken is een bedrijf met een zeer goede service. Hier werken zeer goede vakmensen die zowel in de  binnen- en buitendienst  werkzaam zijn. Het is hier ook mogelijk om voor bepaalde onderdelen heen te gaan. Het kan natuurlijk altijd dat een bepaalde machine mankementen gaat vertonen. Het is niet de bedoeling dat je dan meteen een andere model zal moeten kopen. Dat zal zonde zijn van je geld. Want hier bij dit bedrijf hebben wij een zeer uitgebreid magazijn waar jij eventueel het bewuste onderdeel kan kopen.

Mocht je op zoek zijn naar een speciale machine of merk naaimachine, dan kan je op de site van dit bedrijf jouw vraag stellen. Er wordt zo snel mogelijk contact met jou opgenomen, om te kijken of zij aan jouw vraag kunnen voldoen.

Wij zijn bijzonder goed geholpen door dit bedrijf.. Toen wij op een dag met onze handen in het haar zaten, omdat onze machine het had begeven, kwamen hun met de ideale oplossing. Gelukkig konden zij ons helpen met een onderdeel voor onze machine. Deze heeft ervoor gezorgd dat wij weer snel met onze productie aan de slag konden gaan.