Fotowand heeft heel veel sfeer in huis gebracht

Dankzij de fotowand, hebben wij een zeer gezellige woonkamer gekregen. Elke avond als het buiten donker wordt en wijFotowand heerlijk in onze kamer zitten, zien wij een mooi strand met ondergaande zon. Ik ben een enorme liefhebber van strand en onze vakantie gaan dan ook vaak hierheen. Het maakt niet uit in welk land, als er maar strand is. Gewoon met je voeten in het zand lopen en genieten van een heerlijke bries door je haren heen. Het zand aan de voeten en de bries door de haren, dat ontbreekt in onze kamer. Maar wel de mooie uitkijk of het geheel. Sinds wij via de FotoMuur.com een prachtige afbeelding hadden gevonden hebben wij deze besteld.

Een mooie fotowand met de afbeelding van een strand erop

FotowandVanaf het moment dat wij de bestelling hadden gedaan, via het internet, tot op heden heeft totaal geen 10 dagen geduurd. Over het algemeen duurt de bezorging vanaf het moment van bestellen ongeveer 3-10 dagen. Wij hadden het al zeer snel binnen en duur ook al aan de muur hangen binnen dit termijn. Behalve de zeer snelle bezorging is dit ook gratis. Al met al zeker de moeite waard als jij van plan bent om ook zo een fraaie aankleding voor aan de muur te gaan bestellen.

Elke avond genieten wij van ons uitzicht in de woonkamer. Hier kan ik heerlijk bij wegdromen, terwijl ik op de bank zit. Inmiddels waren wij alweer op zoek naar een mooie fotowand voor op onze slaapkamer. Via de galerij van de FotoMuur.com hadden wij al veel mooie afbeeldingen voorbij zien komen. Echter wilden wij hier geen afbeelding van het strand hebben. Wij hadden meer het idee om hier kleine foto’s te gaan hangen, allemaal apart ingelijst in een schilderij. Maar daar moesten wij nog even over nadenken, vooral omdat wij zo blij zijn met onze afbeelding in de kamer.