Fijne website The Sneaker

Ik heb een hele fijne website gebruikt om schoenen te bestellen van de week. De website heette The Sneaker en ik heb er twee paar gympen gekocht. Ik vind The Sneaker een hele fijne website aangezien er een heleboel leuke schoenen te vinden zijn voor een lagere prijs dan wanneer je ze in de winkel koopt. De schoenen variƫren van Adidas tot Nike. Er is dus een erg breed assortiment wat tot je beschikking is en dat wil natuurlijk iedereen. Ik ben erg blij met de schoenen die ik besteld heb en ik kan zeker iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op de website.

the sneaker

GOEDE service

De service van de website is erg goed. De schoenen die ik besteld had waren na een werkdag al binnen en dat vond ik super fijn. Ik bestel wel vaker dingen online maar wat me er meestal toch wel van weerhoud is het feit dat je soms een week of langer moet wachten totdat de schoenen binnen komen. Dit was niet het geval bij www.thesneaker.nl en dat beviel mij onwijs goed. Ik vind het zeker een aanrader en ik weet dan ook zeker dat ik er nog veel meer schoenen ga bestellen, aangezien het gewoon beter is dan wanneer je ze in de winkel koopt. Ik ben fan van de schoenen en vind het zeker een top website. Ik raad iedereen aan om vandaag nog naar www.thesneaker.nl te gaan en eens een kijkje te nemen en je te laten verassen op de website!

the sneaker 3