E-sigaret review

Na een paar maanden mijn ‘normale’ sigaretten te hebben vervangen met de E sigaret, schrijf ik nu een kort tekstje over mijn ervaringen met de E sigaret.

E sigaret

Veel verandering

Na meer dan 30 jaar gerookt te hebben, en na vele gefaalde pogingen om te stoppen, kwam ik ‘dampen’ tegen. Na wat research te doen, besloot ik toch om zo’n ding te bestellen. Na een paar keer dampen was ik verkocht. Ik had al snel geen trek meer in ‘normale’ sigaretten en rookte ook geen nicotine en teer meer. Ook was ik erg verbaasd toen ik zag hoeveel smaakjes ik kon nemen. Ik kon kiezen uit ananas, aardbei, framboos, en zelfs drop! Ook ruik ik niet meer naar sigaretten. Die nare rokershoest heb ik ook niet meer. Dampen is ook een stuk goedkoper dan shag roken. Ik damp nu elke dag voor 50 cent in plaats van 5 euro aan shag te verspillen. Wel hebben E sigaretten ook nadelen. Het is namelijk net zo verslavend als normale sigaretten. Ook zitten in sommige ‘liquids’ wel nicotine.

E sigaret

Al met al is een E sigaret een geweldige uitvinding. Geen vieze nicotinelucht meer in huis, je voelt je gezonder, en je bent goedkoper uit dan bijvoorbeeld shag roken. Een echte life saver dit!