De ideale bedrijfskleding

Suit Up Now Corporate Fashion is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van professionele, modieuze bedrijfskleding. We hebben drie kledinglijnen samengesteld en geproduceerd. Al onze lijnen zijn speciaal ontworpen om een bedrijf de juiste uitstraling te geven. Onze Casual lijn is voor bedrijven die er graag een persoonlijk gevoel op nalaten, en de Formele kledinglijn is voor de meer klassieke, professionele look. Daarnaast hebben wij een Horeca- en hotel kledinglijn, waarmee we alle functies binnen de horeca kunnen kleden.

Suit-Up-zwart-copy (1)

Voor een professionele uitstraling

Onze verschillende kledinglijnen zijn te combineren tot een persoonlijke, unieke look voor jouw bedrijfskleding. We bieden verschillende stoffen, pasvormen en stijlen. Zoek tussen verschillende prachtige colberts, broeken, schoenen en jurken. Combineer de basics met verschillende accessoires, zoals schoenen, riemen en stropdassen. In de horeca-hoek vind je speciaal ontworpen schorten en andere benodigdheden voor alle functies binnen de horeca. De kleding is niet alleen combineerbaar en aanpasbaar, maar ook te bedrukken met jóuw bedrijfslogo. Vind de perfecte uitstraling voor jouw bedrijfskleding.

Suit-Up-kokskleding-Segers-koksbuis

Onze verschillende lijnen

Wil je jouw bedrijf professionaliteit, betrouwbaarheid, en een moderne uitstraling geven? Dan kan je terecht bij onze formele kledinglijn. Verschillende maatpakken en nette jurken, prachtige schoenen en bijzondere accessoires geven een professioneel karakter aan de kledij. Wil je een even professioneel, maar vooral ook vertrouwd gevoel overbrengen? Ga dan voor de casual lijn. Met deze kleding kom je goed voor de dag, maar straal je een casual en dus vertrouwd gevoel uit. Voor horeca- en hotelkleding kan je terecht bij de horeca kledinglijn. Wanneer je vragen hebt over de kleding of een home-made kledinglijn, staan wij je graag te hulp.